بهترین روش پخت ماهی چیست؟ طرز تهیه ماهی در فویل

cook fish in foil

اگه به دنبال بهترین روش پخت شکل های جور واجور ماهی هستین با مجله آشپزی همراه شید چراکه قراره روشی آسون و کم دردسر واسه پخت ماهی رو یاد بگیرین:

به گزارش آلامتو و به نقل از بدونیم؛ درست کردن ماهی اونم واسه مهمانیا کمی سخت و ترسناکه. ترس این که شاید ماهی خوب پخته نشه یا این که هنگام سرخ کردن به تاوه بچسبد. حتی اگه خوب پخته شه و به تاوه هم نچسبد بازم یه مشکل دیگه س و اونم بوی بد ماهی است که هنگام شستن ظرفا به جای می مونه.

به خاطر همین پخت ماهی رو در فویل به شما پیشنهاد می کنم. با این روش می تونین ماهی رو بدون هیچ نقصی بپزید و واسه تمیز کردن ظروف هم هیچ سختی به خود ندین. روش پخت ماهی در فویل هم عطر و بوی خوبی به ماهی میده و هم اون رو ترد و ورقه ورقه می کنه.

مواد لازم پخت ماهی در فویل:

  • فیله ماهی (ماهی سالمون یا ماهی کاد)
  • ماریناد ماهی آماده یا خونگی (روغن زیتون، مقداری سس سویا، سبزیجات معطر تازه، پیاز سبز و سیر)
  • فویل آلومینیومی

روش درست کردن ماهی در فویل:

در داخل ظرفی ماریناد رو آماده کنین. فویل رو روی سینی فر بذارین. ماهی رو روی فویل بذارین و با قاشق سس رو روی اون بریزین.

هر چهار طرف فویل رو محکم به هم وصل کنین تا به طور کامل روی ماهی با فویل پوشانیده شه.

واسه ماهی کاد کمی برگ ریحان به اون اضافه کنین تا طعم خوبی بگیره. هم اینکه می تونین به جای روغن زیتون و سبزیجات معطر سس پستو به اون اضافه کنین.

در بستن فویل حتما دقت کنین که هیچ جای درزی باز نمونه چون هم ماهی بهتر پخته می شه و هم فر کثیف نمی شه.

اگرمی خواهید ماهی رو بپزید اون رو داخل با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت بذارین. پختن ماهی به طور میانگین ۱۵ الی ۲۰ دقیقه زمان میبره. البته بستگی به اندازه و مقدار ماهی داره.

اگه می خواین روی باربیکیو اون رو بپزید فویل رو روی باربیکیو با گرما متوسط بذارین. احتیاجی به حرکت دادن اون روی باربیکیو ندارین. فقط کافیه با آرامش تموم کنار بشینین. در مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه ماهی به طور کامل می پزد

با این روش هم ماهی مغزپخت می شه و هم طعم موادی که به اون اضافه کردین رو میگیره.

واسه این روش می تونین به جای فویل از کاغذ روغنی هم استفاده کنین. البته بستن کاغذ روغنی کمی سخت تره و شاید مثل فویل به طور کامل بسته نشه اما با کمی تمرین مهارت اون رو بدست میارید.

شمام ماهی رو با فویل یا کاغذ روغنی می پزید؟ پس مهارت و تجربیاتی که در این مورد بدست آوردین رو در قسمت دیدگاه ها در پایین صفحه با ما به اشتراک بذارین.

روش درست کردن ماهی سوخاری پفکی خوشمزه با طعم گردو

روش درست کردن ماهی خامه ای در خونه

آشپزی مدرن آموزش شکل های جور واجور غذا با ماهی بدونیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *